L´Ajuntament d´Arbúcies s´introdueix a les xarxes socials

Crea espais de comunicació al Facebook i el Twitter per tal de compartir informacions municipals

07.01.2014 | 07:24

L'Ajuntament d'Arbúcies ha creat un nou espai de comunicació a través d'una pàgina de la xarxa social Facebook per tal de compartir informació, fotografies, vídeos i enllaços relacionats amb el poble d'Arbúcies. Durant les últimes setmanes s'ha estat treballant per definir el contingut que s'hi publicaria, per intentar crear una eina verdaderament útil per a la població i intentar evitar tan l'excés de notícies (que podria sobresaturar als seguidors de la pàgina) com no publicar res durant uns dies (que donaria una imatge d'abandonament de la mateixa pàgina), han informat fonts municipals.
També s'ha creat un sistema d'estadístiques propi per fer el seguiment de la resposta de la ciutadania als diferents continguts que es vagin publicant: evolució del número de seguidors, horaris de publicació, comparticions d'estat... Amb els resultats que s'obtinguin, s'intentarà millorar la qualitat de les publicacions per acabar donant un millor servei cap a la ciutadania.
Paral·lelament s'està acabant de concretar la definició d'un perfil municipal a la xarxa social Twitter que permetrà establir un nou sistema de comunicació entre la població i el consistori i estar informat de les activitats que es fan a Arbúcies.
Les fonts municipals han afirmat que els usuaris que es facin seguidors d'aquestes dues xarxes socials rebran d'una manera fàcil, còmoda i ràpida la informació més destacada d'Arbúcies: les notícies, l'agenda setmanal i diària d'actes, la informació de les fires i festes, les últimes hores i informacions d'urgència, etc.

Enllaços recomanats: Premis cinema