Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència al carrer Sant Miquel de Manresa, la matinada de dijous passat. Un avís va alertar els Mossos que s'estava produint una baralla i, quan els agents van arribar-hi, van veure com dos persones agredien un home que es trobava al terra.

Els presumptes agressors van fugir corrents, però una patrulla els va perseguir i els va detenir al mateix carrer. Es tracta de dos homes de 41 i 29 anys i de nacionalitat marroquina: un, veí d'Anglès, i l'altre, de Manresa. Una altra patrulla dels Mossos d'Esquadra s'havia quedat al lloc per auxiliar la víctima, que presentava diverses ferides.

La víctima va explicar als agents que quan es dirigia a casa seva se li van apropar dues persones i li van exigir tots els diners que portava, sota amenaces de mort. L'home hauria intentat ignorar-los, però quan es va disposar a entrar al portal del seu domicili, un d'ells el va agredir amb un ganivet, mentre l'altre li donava cops amb els peus i els punys.

A causa de l'agressió, la víctima va patir talls als braços, una fractura nasal i la pèrdua d'una peça dentària.

Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, van passar divendres a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la ciutat de Manresa, que va decretar la llibertat amb càrrecs dels dos detinguts pels agents.