La Policia Local d'Arbúcies ha desarticulat una banda de romanesos que es dedicava a robar roba per diferents localitats per vendre-la posteriorment i obtenir beneficis econòmics. L'actuació dels agents ha permès requisar uns 500 quilos de material, que ja estava classificat i embalat, han informat fonts municipals. Durant les tasques rutinàries de seguretat ciutadana, els agents d'Arbúcies van detectar la nit del passat divendres a dissabte una furgoneta situada en una zona propera al nucli urbà que despertava sospites perquè faltaven 20 minuts per a les tres de la matinada i es trobava en un lloc poc transitat a aquella hora.

Davant d'aquests fets, i sempre d'acord amb el relat municipal, eks agents van procedir a la identificació de tres individus (tots tres amb domicili a la ciutat Tarragona, d'acord amb la documentació que tenien) i a escorcollar el vehicle. Així, van localitzar en al seu interior una gran quantitat de roba preparada ja per ser comercialitzada.

Els tres individus van respondre incoherentment al ser preguntats sobre la procedència del material descrit. Per aquest motiu els agents de la Policia Local d'Arbúcies van traslladar aquestes persones fins a les dependències policials per a una total identificació.

Un cop intervingut tot el material, els tres individus van ser imputats, han informat les fonts municipals. Aquests fets van ser posats en coneixement del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners que s'ha fet càrrec de les actuacions posteriors.

El cap de la Policia d'Arbúcies, Joan Garcia, ha assenyalat que es tracta d'un fet aïllat perquè feia dos mesos que no es produïa cap incidència destacable a la població.

Aquest període coincideix amb el fet que la Policia Local va incrementar la vigilància tant pels nucli urbà com per les urbanitzacions i polígons industrials dels voltants, han afegit les fonts de l'Ajuntament.