El Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada de Santa Coloma de Farners comença una nova edició. El concurs es posa en marxa el proper 19 de gener i s'allargarà fins mes de març. En total hi participaran set companyies de teatre amateur de Sant Hilari Sacalm, Caldes de Malavella, la Cellera, Tarragona, Puigcerdà, Cassà de la Selva i Bescanó, han informat fonts municipals.

Com a inici i fora de concurs, el 19 de gener, es farà un espectacle solidari extret del curset impartit per en Jaume Fàbrega, a Santa Coloma de Farners. Aquest espectacle estarà basat en monòlegs, acompanyats d'actuacions musicals. L'entrada a aquest espectacle serà aportant aliments o productes d'higiene personal i neteja, que seran entregats a Càritas de Santa Coloma de Farners.

El grup de teatre La Clau, com a cloenda i fora de concurs, representarà l'obra No et vesteixis per sopar, el cap de setmana del 15 i 16 de març. Totes les representacions es faran al Teatre Catalunya, han comunicat.

El concurs de teatre amateur Rafael Anglada està organitzat per l'Agrupació Teatral La Clau i l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners.