El concurs de teatre amateur de Santa Coloma comenšarÓ amb mon˛legs

12.01.2014 | 08:20

El Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada de Santa Coloma de Farners comenša una nova ediciˇ. El concurs es posa en marxa el proper 19 de gener i s'allargarÓ fins mes de marš. En total hi participaran set companyies de teatre amateur de Sant Hilari Sacalm, Caldes de Malavella, la Cellera, Tarragona, PuigcerdÓ, CassÓ de la Selva i Bescanˇ, han informat fonts municipals.
Com a inici i fora de concurs, el 19 de gener, es farÓ un espectacle solidari extret del curset impartit per en Jaume FÓbrega, a Santa Coloma de Farners. Aquest espectacle estarÓ basat en mon˛legs, acompanyats d'actuacions musicals. L'entrada a aquest espectacle serÓ aportant aliments o productes d'higiene personal i neteja, que seran entregats a CÓritas de Santa Coloma de Farners.
El grup de teatre La Clau, com a cloenda i fora de concurs, representarÓ l'obra No et vesteixis per sopar, el cap de setmana del 15 i 16 de marš. Totes les representacions es faran al Teatre Catalunya, han comunicat.
El concurs de teatre amateur Rafael Anglada estÓ organitzat per l'Agrupaciˇ Teatral La Clau i l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

Enllašos recomanats: Premis cinema