Els treballs d'arranjament i millora de la plaça de la Concòrdia de Tordera inclosos en el projecte de regeneració del nucli antic han començat aquesta setmana, durant la qual es faran els anivellaments i condicionament de l'aparcament de la zona de l'antic Can Nassos, que, una vegada enllestida la plaça, seguirà com a zona d'aparcament. El cost de l'obra és de 447.132,56 euros, dels quals 170.000 els aporta el fons Feder i 277.132,56, la Diputació de Barcelona.

La setmana vinent, han informat fonts municipals, es farà la pavimentació d'aquest espai. També aquesta setmana s'espurgaran i podaran els arbres de la plaça, alguns dels quals es trasplantaran a la zona verda de Sant Andreu, propera al tanatori.

Amb motiu d'aquestes obres, la plaça de la Concòrdia patirà restriccions de trànsit puntual i d'espais aparcament. Per minimitzar l'impacte d'aquests treballs en el comerç de la plaça, la regidoria d'obres i serveis habilitarà un pas de vianants, així com una escala provisional que facilitarà l'accés a aquests establiments i també a les oficines de serveis situades a les antigues galeries de la plaça de la Concòrdia.

Paral·lelament, es continua treballant en l'ampliació de l'aparcament Centre Vila per crear-hi 140 places.