L'exposició Treballs artístics amb agulla i fil obrirà la propera edició de la Fira de Sant Antoni d'Anglès, que se celebrarà del 17 al 19 de gener. La preparació i posada en marxa d'aquesta exposició, que ja fa dies que s'està preparant, ha portat un treball molt laboriós, ha explicat l'alcalde, Pere Espinet.

Mitjançant el Butlletí Municipal es va fer una crida a tot el poble perquè qui hi estigués interessat pogués aportar a la mostra els seus treballs. Actualment, més de 35 dones presentaran treballs artístics fets amb agulla i fil amb edats compreses entre els 13 i 70 anys. Es calcula que el nombre de peces que s'exposaran passa del centenar, cosa que significa més de 10.000 hores de feina de les cosidores.

La inauguració de l'exposició es farà el proper divendres a les vuit del vespre a la Sala Fontbernat. En el transcurs d'aquest acte també es presentarà la placa de cava de la fira d'enguany, que està dedicada a la Societat de Pescadors Esportius d'Anglès i Comarca. Aquesta exposició podrà visitar-se durant tot el cap de setmana.

El dissabte 18 a dos quarts d'onze del matí, el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, fara la inauguració de la tradicional Fira de Sant Antoni.