La Policia Local de Lloret ha detingut un home que regentava un supermercat per presumpta venda de drogues. En el mateix operatiu, els agents van identificar 13 persones més, la majoria amb antecedents policials.

El dispositiu policial es va posar en marxa perquè hi havia queixes veïnals a la zona per consum de drogues al carrer i actes d'incivisme. Des del supermercat, ubicat a la plaça de la Creu de la Urbanització de la Creu de Lloret de Mar, es venia la droga que després consumia gent a la mateixa àrea residencial.

Durant l'operatiu, en què va participar la secció canina de la Policia Local, que s'ha creat recentment i amb la qual s'estan obtenint resultats "molt satisfactoris", assegura l'ajuntament en un comunicat, es va poder localitzar el lloc de venda de les substàncies. A més, durant l'actuació es van poder trobar entre 100 i 150 grams de substàncies estupefaents.

A més, els policies locals van comissar diferent tipus de material per manipular la droga com ara una balança de precisió. I també van requisar un ganivet i un revòlver de detonació amb projectils de fogueig.

Durant l'actuació que es va iniciar per les queixes de diferents veïns de la zona que havien avisat que hi havia incivisme i consum d'estupefaents a la via pública a banda de detenir la persona que regentava el supermercat per la presumpta venda d'estupefanets també es va procedir a la identificació de 13 persones a la via pública. La majoria d'elles comptaven amb antecedents policials.

Pel que fa a l'home arrestat per regentar el supermercat i presumptament vendre des d'allà la droga, la Policia Local el va derivar als Mossos d'Esquadra i posterioment, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes.

Els veïns són els que van avisar al seu dia la Policia Local de les activitats que es portaven a terme a la zona, com ara actes vandàlics així com el consum de drogues pels carrers d'aquesta àrea residencial de Lloret de Mar proper a la plaça de la Creu.