La Fiscalia, l'acusació particular i la defensa han pactat una pena de 2 anys i mig de presó per a Mohammad Ouhnine, un marroquí de 29 anys d'edat que al maig del 2012 va intentar matar un compatriota seu disparant-lo a la cara amb un revòlver, en una gasolinera de Llagostera (Gironès).

El fiscal i l'acusació particular havien demanat inicialment per al processat una pena de 8 anys i mig de presó, 7 anys per un delicte d'intent d'homicidi i 1 any i mig per un altre delicte de tinença il·lícita d'armes.

La defensa sol·licitava un any i tres mesos per un delicte de lesions imprudents i per tenir un revòlver sense llicència.

Finalment, les parts han pactat una considerable rebaixa de la pena perquè l'acusat es va lliurar a la policia, va confessar els fets i a més ha reparat el dany a la víctima amb un acord extrajudicial que es va fer al seu país d'origen, el Marroc.

El seu advocat, Carles Monguilod, ha sol·licitat que sigui posat en llibertat, ja que ja ha complert un any i vuit mesos en presó preventiva i només li queda complir 10 mesos del segon delicte.

L'acusat, Mohammad Ouhnine, ha admès davant el tribunal de la secció quarta de l'Audiència de Girona que el 6 de maig del 2012 va disparar contra Ouhfour I., qui va acudir a la gasolinera del supermercat "Bon Preu" a proveir.

Tots dos van tornar a discutir, arran d'una altra discussió que ja van mantenir el dia anterior, per motius que es desconeixen.

La discussió va ser pujant d'intensitat, hi va haver un forcejament i van intervenir quatre compatriotes més per separar-los, però van aconseguir seguir el forcejament i el processat va treure un regirar que la víctima va intentar subjectar pel canó.

En aquell moment l'acusat va aprofitar per disparar des d'una distància aproximada de 75 centímetres, la bala va travessar la mà de la víctima i li va quedar incrustada a la cara.

Després de l'agressió, l'autor del tret va fugir del lloc dels fets, però quatre dies després es va presentar als jutjats de Girona amb el seu advocat i es va lliurar voluntàriament.

La víctima va necessitar una intervenció quirúrgica perquè li extraguessin el projectil, sutura i tractament mèdic i com a conseqüència, ha perdut sensibilitat a la galta esquerra, on té una cicatriu de tres centímetres, a més d'una altra a la mà.

Finalment, el cas ha arribat avui a la secció quarta de l'Audiència de Girona i fiscalia, acusació particular i defensa han pactat una pena de dos anys i mig de presó, un any i mig per intent d'homicidi i un any per tinença il·lícita d'armes.

A més, han demanat que l'acusat no es pugui acostar durant deu anys a menys de 500 metres de la víctima.