El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, inaugurarà demà la tradicional fira de Sant Antoni. L'acte es farà a les vuit del vespre a la Sala Fontbernat d'Anglès, en la presentació de l'exposició de treballs manuals Agulla i Fil.

Com ja és tradicional, el pròxim dissabte dia 18 i diumenge 19 al matí s'obrirà al públic "el Vapor de la Burés". Dins el pavelló d'aquesta màquina única al món, es podrà veure una exposició titulada Made in Anglès on es podrà veure un recull de productes fabricats a la vila, una de les més industrials de Catalunya, temps enrere.

Entre les peces més curioses que s'hi exposen hi ha dos projectils de la Guerra Civil Espanyola. Durant la Guerra , indústries Burés havia estat col·lectivitzada, i al final s'hi fabricava material de Guerra. També hi haurà una exposició d'art de Gerard Roca, Tomàs Vilà, Enric Rubió i Fermí Colomer. Durant tot el dissabte i diumenge al matí, també estarà oberta la sala Fontbernat, on hi ha l'exposició Fil i Agulla, que aplega treballs manuals. Tant al barri vell d'Anglès, com als carrers comerç i indústria hi haurà ?instal·lades les tradicionals parades.

Diumenge al matí al barri de Cuc, es farà l'esmorzar dels tractoristes, es podrà visitar les concentracions de cotxes clàssics, esportius, d'època i antics, entre d'altres. També hi haurà la fira d'Antiquaris i Brocanters.