El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el darrer recurs presentat pel Consell Català de l'Esport, que es mostrava contrari a atorgar una subvenció de 197.623,80 euros a l'Ajuntament de Blanes pel camp de futbol de Ca la Guidó, posant punt i final a un procés iniciat fel 2006 que ara dóna la raó al consistori.

Els fets es remunten al juliol de 2006 quan Blanes va presentar la sol·licitud de subvenció per a les obres d'instal·lació de gespa artificial. El pressupost era de mig milió d'euros, dels quals l'administració catalana en subvencionaria un 25%. L'octubre de 2007, el consistori blanenc va rebre la resolució de la Generalitat que desestimava la petició. El Consell de l'Esport va al·legar que l'Ajuntament no havia presentat tota la documentació necessària i, en concret, l'acreditació conforme era el titular dels terrenys sobre els quals s'emplaça l'equipament esportiu.

Blanes va presentar el novembre del 2007 un requeriment previ al Consell perquè revisés la resolució denegatòria, que van tornar a desestimar i el juliol del 2008 l'Ajuntament va interposar un Contenciós Administratiu. Van passar dos anys més fins que es va resoldre favorablement, donant la raó a Blanes, ja que es considerava que la institució reunia tots els requisits. La sentència condemnava el Consell de l'Esport a atorgar l'ajut econòmic. Amb tot, el Consell no va acceptar la sentència, que va recórrer al TSJC el juliol de 2010. Blanes va oposar-se a aquest nou recurs i, finalment, el TSJC els ha acabat donant la raó.

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó, es va mostrar satisfet perquè "finalment s'ha fet justícia. El temps ens ha donat la raó" ja que "es demanava obtenir una subvenció de la mateixa manera que altres municipis també van rebre-les pels seus equipaments".