La piscina municipal de Tossa de Mar, tancada des de principis d'estiu després que l'empresa gestora fes fallida i obligués al tancament, ja té data de reobertura. Segons van confirmar fonts de l'Ajuntament, aquest dissabte tindrà lloc una jornada de portes obertes i de cara al dilluns ja estarà operativa.

Això ha estat possible un cop el consistori ha adjudicat de nou la gestió de l'equipament, que en aquesta ocasió serà una empresa tossenca, Triangulum Esport i Lleure, guanyador del concurs. La concessió tindrà, d'entrada, una durada d'un any. La gestió inclou els serveis esportius, les pistes de pàdel, els serveis de recepció i atenció al públic, els serveis de neteja, els serveis de manteniment, i la planificació de la millora contínua de la instal·lació.

Els preus mensuals seran de 37 euros (abonat individual); 70 euros (abonat parella) i 97 euros (pack familiar). A banda dels serveis esportius i de salut, es vol apostar per introduir una oferta esportiva per a escolars i un servei d'estades per a turisme esportiu.

Finalment, es constituirà una comissió de seguiment amb reunions mensuals entre representants de l'Ajuntament i de l'empresa amb l'objectiu de garantir la qualitat del servei i vetllar pel compliment de les condicions.