L'empresari de Lloret de Mar que estava desaparegut des del dilluns 20 de gener va aparèixer dimarts en un carrer de la mateixa localitat, en una àrea propera al domicili del seu pare. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va identificar Francisco Puentes Mathias, que té 36 anys i es va informar la família de la seva aparició. Puentes ja va passar la nit de dimarts a casa seva.

La desaparició de Francisco Puentes va fer mobilitzar els diferents cossos de seguretat i salvament durant quatre dies, que van pentinar per mar, cel i terra diferents àrees de Lloret de Mar per tal de trobar-lo. Mossos, Policia local de Lloret, Protecció Civil, Salvament Marítim, la Guàrdia Civil i els Bombers van centrar sobretot la búsqueda a l'àrea de Sa Caleta i el castell de Lloret, zona on va aparèixer el vehicle de l'home.

Tot i això, dimarts va aparèixer sa i estalvi i els Mossos donen per tancada la recerca i serà el jutge qui ara prengui declaració a l'empresari, que té negocis immobiliaris i publicitaris, sobre els fets. Amb tot, s'apunta que l'home va desaparèixer per la situació econòmica i familiar complicada que vivia. Fuentes, a més d'empresari, va anar a la llista del grup municipal del MILLOR en les últimes eleccions municipals, formació que lidera Marc Fuertes. Anava de número 18 però segons va explicar el cap del partit fa uns dies, passades les eleccions municipals, l'home va deixar el partit.