ECliment va morir la matinada de dimecres a dijous, després de lluitar durant molts mesos contra una malaltia que, finalment, ha pogut més que ell. És en aquest moment amarg, que vull manifestar públicament dos dels sentiments que més presents se'm fan avui: el dolor i l'agraïment.

El dolor per la pèrdua d'un marit i un pare exemplar. Un home bo, que em va ensenyar a mantenir una actitud positiva davant la vida i les seves cir-cumstàncies, dificultats i adversitats. Ara, amb el seu traspàs, ens posa a prova a tots. Durant la seva llarga malaltia, i ben conscient de la seva gravetat, mai no va defallir. I no només això, sinó que ens animava, als més pròxims, a mantenir l'ànim alt.

No puc deixar de dir que en Climent ha estat un empresari íntegre i un aglutinador de voluntats. Una persona que sabia encomanar la seva energia als que envoltava, en les múltiples iniciatives que liderava a favor del turisme i de Lloret de Mar.

En nom de tota la família, vull agrair-vos les mostres de condol i de suport que hem rebut en aquests moments difícils. Permeteu-me que, amb aquestes línies, us abraci a tots per donar-vos-en les gràcies. Tots els trobarem molt a faltar.

Climent, estimat, que tinguis un bon cel.