Vaig conèixer a en Climent just quan vaig arribar a Lloret. Inaugurava un projecte innovador a Lloret en el Central Parc, el seu complex turístic, l'Institut GEM, una combinació d'establiment mèdic i wellnes a on es feien tractaments i estades per la millora i el benestar dels seus clients. Segurament va ser el primer d'aquest estil i després aquesta aposta ha evolucionat i s'ha reproduït arreu.

Des d'aleshores hem compartit veïnatge, amistat, però sobretot moltes reunions, discussions i il·lusions que, com un dels líders en el món turístic, i en especial dels empresaris turístics de Lloret de Mar, feia arribar en forma de projectes per al municipi. També ha recolzat i presentat tot tipus d'iniciatives al municipi com a President del Club d'Economia.

Ell sempre estava preocupat, evidentment, per la seva empresa, però també, per els projectes a la Vila de Lloret de Mar, a la Costa Brava i a Catalunya. Li agradava impulsar-los, li agradava engrescar els altres per fer possible aquells canvis, aquelles inversions o aquelles promocions que pensava que serien positives per la destinació.

En aquest sentit, era un empresari tenaç, que buscava el clima, el context i el compromís dels actors que creia necessaris per aconseguir fer realitat els projectes i si no hi estava d'acord també se'n preocupava d'argumentar el per què no. Sempre amb educació i bones formes, ha representat el turisme de Lloret arreu del món, hi ha cregut i ha lluitat per la millora i l'actualització constant.

Vaig viure en primera persona l'aposta que va fer per l'adquisició d'un hotel emblemàtic de Lloret, com era el Gran Hotel Monterrey, actualment cinc estrelles, renovat totalment i que inclou en el seu espai el Gran Casino Costa Brava. Quan vaig arribar a l'Alcaldia de Lloret, la primera setmana em van presentar un projecte per aquest espai que significava la transformació en uns 800 habitatges. Vàrem fer suspensió de llicències de la planta d'allotjament turístic del municipi, frenant la transformació que s'estava produint d'hotels en habitatges, perdent el que és la principal industria del municipi. Doncs en Climent, amb aquesta operació de compra i de gran esforç econòmic, va canviar el rumb d'una tendència que portava Lloret en sentit contrari al que hauria de ser en una destinació turística tan important. Posteriorment, junt amb la seva esposa Cristina Cabañas, l'han transformat en un cinc estrelles, fent una gran inversió en uns anys de crisi econòmica profunda. Jo, com Alcalde de Lloret en aquell moment, sempre ho tindré en el record perquè va ser una aposta en la línia d'actualització de la destinació en qualitat i servei del segle XXI.

Climent, has estat fort els darrers anys, lluitant dia a dia contra la malaltia, però has continuat amb el teu caràcter emprenedor, optimista i lluitador per fer del turisme de Lloret, de la Costa Brava i de Catalunya líders turístics i motor de l'economia.

Descansa en pau, has deixat una bona empremta com a persona, empresari turístic i lloretenc.