Tenint en compte que, malauradament, de moment no podeu anar al cinema -vull dir als cinemes de Blanes- aprofiteu la proximitat de les dues sales que configuren l'espai Teatre Costa-Brava Sud per anar a teatre!

Aprofiteu la variada programació d'aquest primer semestre d'enguany, en què, exceptuant grans produccions, podeu trobar propostes per a totes les sensibilitats i a l'abast de la majoria de butxaques. Tot i la crisi.

No deixeu que us passi, com altres anys i altres temporades, que aquella frase: "Sí, a mi m'agrada molt el teatre" és quedi només en això, en una frase. Deixeu els bons propòsits i les paraules a banda i passeu de la categoria d'espectadors potencials a la d'espectadors reals! Regaleu-vos i regaleu teatre! Aquesta "passió efímera i inútil", però al mateix temps imprescindible en i per a la vida i el nodriment espiritual de tantes persones. Els teatres de Blanes i de Lloret us esperen!

Podreu somriure i emocionar-vos amb Acorar. Un divertit, deliciós però també, poètic i profund monòleg amb el que l'actor mallorquí Toni Gomila inunda l'escenari de perfums illencs, mediterranis i... de sobrassada i, la platea, d'emocions i somriures. O, directament, riure a cor que vols amb el multipremiat musical de petit format Pegados. O comprovar, una vegada més, el remarcable nivell de grups no professionals de "proximitat", com els lloretencs de Quantus amb una comedia d'Aristofanes: Lisistrata i dels blanencs d'El Mirall Teatre amb una comèdia-nàutica-sideral del director de la companyia: Parole, parole... Tot i que aquestes últimes propostes, gairebé, se superposen pel que fa a dates, qui a primers d'abril no pugui seguir-les totes dues, tindrà ocasió de retrobar-les a la tardor. Amb els espais canviats.

Trieu i remeneu. Trobareu, també, propostes musicals, de dansa, infantils, etc. I amb l'estalvi que suposa no haver de desplaçar-se a Barcelona "per anar a veure teatre" (benzina, pàrquing, peatges...) a la sortida, encara us podeu regalar amb un piscolabis, un ressopó o una copeta vora el mar.