L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tossa de Mar ha decidit posar en marxa el programa educatiu "EP! Descobrim Cadiretes?", adreçat a nens i nenes d'Educació Primària de les escoles de la Selva i voltants de Tossa, amb l'objectiu de conèixer l'entorn del Massís de l'Ardenya Cadiretes.

Segons va informar ahir el consistori, el programa ha estat dissenyat "perquè la perfecta combinació de coneixement i esbarjo proporcioni a l'alumne una sèrie de valors educatius que enforteixin el seu grau d'aprenentatge i el seu bagatge cultural". Entre les accions que es porten a terme a les sortides hi ha l'ensenyament d'oficis antics, l'ensenyament del patrimoni natural costaner i la realització d'una ruta megalítica.

Pel consistori de Tossa "EP! Descobrim Cadiretes?" neix amb l'esperit de ser un complement al treball que es fa des de l'escola en matèria de medi natural i social. A més, vol esdevenir una eina i recurs que doni resposta a algunes de les activitats que no es poden fer dins el marc convencional d'un recinte escolar. En aquest sentit, es pretén facilitar el contacte directe amb l'entorn natural, social i cultural més proper.