Dos agents de la Policia Local de Tossa de Mar van salvar la vida d'un pescador que va caure al mar mentre estava en unes roques situades a la platja d'es Racó -platja Gran de Tossa-. L'home, no podia sortir de l'aigua i els agents es van llançar al mar i el van rescatar amb l'ajut d'una fusta i el van acostar fins a la platja. Un dels agents era un caporal que estava fora de servei.

El pescador es trobava amb símptomes d'hipotèrmia, va ser atès pels serveis mèdics del SEM i després el van traslladar cap a l'hospital de Blanes, on li van detectar símptomes de desgast físic per la caiguda.

Els fets van succeir al voltant de tres quarts de cinc de la tarda, quan la Policia Local de Tossa va ser alertada que un home que es trobava pescant damunt unes roques a una zona de la platja d'es Racó s'havia precipitat a l'aigua a causa d'un onada que l'havia sorprès mentre estava pescant en un extrem rocós de la platja.

Segons va explicar ahir un dels agents que van participar en aquest rescat, de seguida van ?activar tots els serveis d'emergències però van decidir actuar de ?seguida per evitar que l'home pogués anar a pitjor. Una patrulla va anar fins a la zona i un dels agents es va llançar a l'aigua i l'altre va intentar ajudar des de la zona de les roques.

Amb tot finalment, un d'ells va agafar un fusta que hi havia en una àrea propera veient que no es podia rescatar des de les roques i amb l'agent fora de servei van treure l'home de l'aigua.

El pescador és un home de 37 i veí de Salt. Un cop rescatat, se'l va transportar fins a la platja on metges del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el varen atendre.

El pescador, malgrat que va estar poca estona a l'aigua, va engolir-ne força però tot i això no va patir cap ferida greu a causa de la caiguda al mar des de les roques. Tot i això, el personal sanitari del SEM va decidir evacuar-lo fins a l'Hospital Comarcal de Blanes. Un cop allà, el personal sanitari el va examinar i va determinar que el veí de Salt havia patit un desgast físic considerable a causa dels fets que s'havien produït a la tarda.