Blanes i Lloret estan preparant un conveni segon el qual els grups d'esportistes que estiguin allotjats en hotels de Lloret podran gaudir de bonificacions per utilitzar la Ciutat Esportiva de Blanes. El municipi blanenc ja ofereix descomptes als grups allotjats en hotels del mateix municipi, que poden ser del 25% sobre el preu públic per utilitzar les instal·lacions. De fet, el conveni que s'està preparant amb els lloretencs ja es va signar amb Santa Susanna i els esportistes allotjats en aquesta població del Maresme gaudeixen de bonificacions quan realitzen l'esport a la Ciutat Esportiva.

Segons l'alcalde de Blanes, Josep Marigó, el redactat ja està molt avançat i les condicions seran les mateixes de què gaudeixen els de Santa Susanna, a més de Blanes.

Com va explicar Marigó, "a vegades hi ha grups de futbol, basquet" que "necessiten una pista" o instal·lació de les que disposa Blanes. Fins ara, només si estaven allotjats en un hotel de Blanes o Santa Susanna se'ls podia aplicar un descompte sobre el preu d'utilització de l'espai. D'aquesta manera, el que es pretén és ampliar la mesura amb Lloret amb un conveni de col·laboració com els que ja existeix amb el cas del Teatre.

Tot i que alguns dels esportistes acabin anant a fer l'esport a Blanes, el cert és que, com va recordar Marigó, els hotelers de Lloret podran atraure aquests turistes esportius als seus establiments garantint als seus clients que podran practicar l'esport en alguna de les pistes que necessitin a Blanes.

Es tracta doncs d'una mesura on "tothom hi surt guanyant". Amb tot, el conveni podria contemplar més endavant que els allotjats a Blanes puguin tenir bonificacions, per exemple, a la recent inaugurada piscina olímpica de Lloret.