El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Selva va iniciar una nova etapa la setmana passada amb la renovació de la junta directiva i amb la nova vicepresidència de Manel Serras, que substitueix Josep Maria Bosch, mort la setmana passada als 79 anys.

La nova direcció de l'ens es va presentar el cap de setmana passat a Santa Coloma de Farners en el marc de l'assemblea que va comptar amb la participació de la majoria de casals de la Gent Gran de la comarca. En el transcurs de la reunió, el nou vicepresident va assegurar que "la nostra intenció és obrir les portes del Consell Consultiu a tots els casals i fer-nos ressò de les vostres inquietuds". En aquesta línia, Serras va assegurar que "no volem entrar en la vida privada dels casals, perquè la majoria ja funcionen molt bé. Però sí que podem treballar conjuntament per millorar les relacions amb les institucions, buscar nous canals de finançament i desenvolupar accions lúdiques i reivindicatives que afectin la gent gran d'una forma global", va afegir.

Per la seva banda, l'actual president del Consell Consultiu de la Gent Gran, Joan Garriga, va tenir un record per a la figura de Josep Maria Bosch i va explicar els motius dels canvis, destacant que la nova junta està oberta a noves idees i a treballar per recuperar el prestigi que el Consell Consultiu sempre havia tingut a la Selva.

La junta comptarà, a més de Serras, amb M. Carme Viñes, Toni Pastor, Salvador Bosch i Angelina Llinàs. Queda per conèixer si Eugeni Medina i Jesús Ciuró continuaranen i també està previst que en els pròxims dies es donin a conèixer noves incorporacions.