L'Ajuntament de Blanes va incorporar el gener passat 26 persones a través de projectes subvencionats pel Departament de Treball de la Generalitat i amb el suport del mateix consistori. D'aquests, 11 s'han destinat a reforçar el servei de les Brigades Municipals, 7 de les quals fan feines de paleta, 2 de lampista i 2 de pintor.

Aquest reforç de la plantilla ha permès que les Brigades Municipals (en col·laboració amb els operaris del Pla d'Ocupació, o bé amb escamots formats íntegrament pels treballadors municipals) hagin pogut dur a terme durant aquests mesos obres de millora a la via pública, així com en locals de l'Ajuntament. Es tracta d'obres menors majoritàriament, així com de treballs d'adequació més elaborats, va informar ahir el consistori. Sgons el regidor de Manteniment de la Ciutat i dels Edificis Públics, Manel Verde, aquest reforç "al poder encarregar treballs específics als operaris del Pla d'Ocupació" els "treballadors municipals poden dedicar-se a fer projectes més elaborats pels quals, en alguns casos, també compten amb el reforç dels operaris que tenim aquests mesos".

Entre aquestes projecte més elaborats s'inclou la creació d'un nou local social per a l'Associació de Veïns de Mas Florit, que actualment estan de lloguer en un altre espai. A més, s'han arranjat voreres, escocells d'arbres, bancs o columnes, entre altres i se seguirà amb reformar el lloc de socors a Pau Casals o obres a Ca la Guidó.