L'assemblea local del PSC de Blanes va escollir dissabte Josep Marigó com a cap de llista de les eleccions municipals del 2015 amb l'objectiu d'aconseguir la reelecció. Les votacions van arribar després del procés intern de presentació de candidatures i de validació per la Comissió Electoral del PSC.

A l'assemblea, on va assistir el primer secretari de la federació, Juli Fernàndez, l'actual alcalde va agrair el suport unànime i va fer un repàs de les accions que preveu portar a terme fins a final de mandat i dels objectius de cara al pròxim, segons va informar ahir el PSC en un comunicat. Així, Marigó va assegurar que "cal un govern responsable, amb experiència i coherent, que respecti el resultat electoral i que prioritzi les accions a favor de Blanes per sobre dels partidismes" i va exposar cinc eixos en els quals centrarà la seva proposta. Entre ells, creació de llocs de treball a través del suport i incentius a les empreses, suport a les famílies i a les persones amb necessitats especials, apostar pel turisme i el comerç, elaborar plans quinquennals de millora de la via pública i de l'espai urbà i aconseguir l'equilibri pressupostari.

L'assemblea es va tancar amb les paraules de Fernàndez on va destacar que "en aquests moments cal compromís, fermesa i valentia per afrontar el repte polític de liderar una ciutat com Blanes" i va sentenciar que amb Marigó el PSC tornarà a guanyar les eleccions perquè "és una persona responsable, coneixedora de les necessitats de la ciutat i amb fermes conviccions de servei públic".