La reobertura dels cinemes de Blanes serà avui un èxit. Així ho preveu l'empresa d'exhibició cinematogràfica Ocine, la nova propietària després que la setmana passada s'anunciés que havia comprat els antics cinemes Lauren, clausurats des del passat gener.

Ocine va comunicar que la data de reobertura seria avui i ho fa amb una jornada d'oferta de cinema a 1 euro. Des de llavors, segons va informar ahir Ocine, l'empresa ha rebut una gran quantitat de sol·licituds (les entrades es podien comprar amb antelació per Internet) i preveu que uns 3.000 espectadors assisteixin a la inauguració del complex aquesta tarda. L'oferta de cinema a 1 euro és vàlida per a tot el dia i pel·lícules fins que s'ompli l'aforament de les sales.

Des d'avui mateix els espectadors podran veure les últimes estrenes (ja es poden consultar els horaris al web d'Ocine) entre els quals hi ha 300: El origen de un imperio, Noé, Philomena, Dallas buyers Club, Her, Nebraska, Vivir es fácil con los ojos cerrados, Capitán América, Monuments Men, 12 años de esclavitud, Lobo de Wall Street i altres estrenes dirigides als més menuts com Las Aventuras de Peabody, RIO-2 i Lego.

Els cinemes obriran portes a les 16.00 hores i les sessions començaran a partir de les 17.00 hores.