Els usuaris de l'Estat espanyol del portal d'oci on-lineAtrápalo han escollit els municipis de Tossa de Mar i Lloret de Mar com les seves principals destinacions per passar les vacances a Catalunya aquesta Setmana Santa. La població de Salou ha estat la més demandada i se situa en el primer lloc de les reserves efectuades pels usuaris de tot l'Estat que volen passar les vacances al territori català. Però en segona posició se situa Tossa de Mar mentre que Lloret de Mar ha estat la quarta ciutat més reservada, només superada, a banda de Salou i Tossa, per Cambrils.

De la cinquena a la desena població s'hi situen les localitats de Barcelona, Sitges, Vielha, La Pineda-Salou, La Pineda de Mar i Santa Susanna, respectivament.

El portal considera la bona acollida enguany de les destinacions de platja per sobre de les de muntanya o interior a causa del bon temps i al fet que Setmana Santa hagi caigut a mitjan d'abril.

D'altra banda, segons les reserves recollides per Atrápalo, els viatges s'allotjaran en hotels catalans una mitjana de quatre nits i destinaran a les vacances una mitjana de 310,60 euros. En l'àmbit estatal la mitjana de despesa per estada se situa en 317,62 euros, uns 100 euros més que en la Setmana Santa de l'any anterior.