Hostalric va tancar diumenge a la nit la 18a Fira Medieval que ha omplert els carrers de la vila durant tres dies. Ni el mal temps va deslluir la fira, que ha comptat amb una gran participació durant tres dies. La cloenda fou el sopar medieval, que va aplegar més de 800 comensals.

Durant la fira, la vila d'Hostalric ha mostrat la seva història medieval i ho ha fet en escenaris tan diversos com el castell, el cos de guàrdia, el fossat, la fortalesa, la cova de Relliguer, el portal de Barcelona, la via Romana, la torre del Convent, la torre dels Frares, la torre d'Ararà, el claustre de l'Ajuntament o la plaça dels Bous. No han faltat les lluites de cavallers, les cercaviles medievals, els arquers, els trobadors, la gastronomia medieval, les parades de productes medievals o els jocs i tallers infantils.

La cloenda de la fira es va fer ?diumenge amb el sopar medieval que va aplegar més de 800 comensals al pavelló poliesportiu. Per a l'ocasió, es van coure tres porcs d'Hostalric i una vedella i mitja de Girona.

Diumenge, també es va fer una trobada Instagram Your City, organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que va aplegar més de 70 participants que van fer un recorregut per llocs emblemàtics d'Hostalric com les hortes medievals, la riera i tot el conjunt històric i arquitectònic.