El restaurant Pomodoro de Lloret de Mar va acollir ahir la presentació de les XIV Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, que tindran lloc de l'1 al 31 de maig. Hi participen 28 establiments de restauració i hostaleria oferint uns menús que tenen com a ingredient principal l'arròs, cuinat de múltiples formes però amb la presència de productes destacats com són el peix, el marisc i les verdures, en una clara aposta per posar en valor la gastronomia catalana i l'excel·lent qualitat dels productes de mar i muntanya de la zona.

L'any passat es van consumir uns 3.000 menús en aquestes jornades, que ja són un referent de les jornades gastronòmiques a la província de Girona. Tant el president dels hotelers, Enric Dotras, com Cvetomir-Hrastev Cekov, president de l'Associació de Bars i Restaurants, van destacar el paper de la gastronomia com un atractiu complementari del turisme que ajuda a desestacionalitzar la temporada i que permet mostrar els atractius de Lloret durant tot l'any.

En aquesta línia, a les persones que consumeixin el menú se'ls oferirà novament l'entrada als Jardins de Santa Clotilde, una entrada al Gran Casino Costa Brava i, a més, dues hores gratuïtes als aparcaments municipals.