El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Lloret de Mar considera que la responsabilitat del sobrecost de la piscina municipal, que s'està investigant en una comissió, "és política". Així ho va assegurar el portaveu de la formació a través d'un comunicat un cop el PSC ha obtingut les respostes per escrit que van plantejar als tècnics citats a declarar en el marc d'aquesta comissió d'investigació.

Els treballadors municipals havien excusat la seva assistència però havien remarcat que respondrien les preguntes per escrit. Així, els socialistes lloretencs van rebre les respostes aquest dilluns, coincidint gairebé en la denúncia que havia fet el Millor pels retards en les contestacions, presentades dos mesos i mig després de presentar-les. Ara, han respost l'enginyer i l'arquitecta municipal i la Direcció Facultativa de l'obra.

El portaveu del PSC, Joan Bernat, va lamentar, en primer lloc, que hagin estat els tècnics i no els polítics els que "han donat la cara" i va agrair les seves respostes. "Ens agradin o no són els únics que s'han pronunciat al respecte", va assegurar. Sobre el contingut, "no hi ha hagut cap sorpresa", va prosseguir, " la direcció facultativa ens remet als tècnics i els tècnics municipals ens remeten a la DF".

"Per nosaltres sempre ha estat una qüestió política i aquests no són capaços de donar la cara. El que sí ens confirmen és que els regidors que estaven al cas de l'obra, encara que no hi van anar gaire, són Romà Codina, Josep Valls i Ignasi Riera", va remarcar Bernat.

A més, el portaveu del PSC va afegir que "no s'entén que cap polític, ni el Sr. Codina, ni el Sr. Riera, ni el Sr. Valls, es responsabilitzessin de vigilar els costos de l'obra, i deixessin en mans privades de la Direcció Facultativa el control econòmic de l'obra". "I el que és més greu -prossegueix Bernat- tenint en compte que Romà Codina en un plenari l'any 2010 va dir que serien vigilants tant en els preus contradictoris com en els terminis d'execució de l'obra".