Blanes va celebrar ahir el sorteig de les places d'allotjament a 12 euros per persona i nit als quatre establiments d'allotjament que participen en la promoció, Blanes 12. De fet, el sorteig és una de les principals novetats amb què compta enguany la tercera edició de Blanes 12, que tindrà lloc el cap de setmana del 6 al 8 de juny.

En total s'han ofertat 188 places d'allotjament, comptant amb la col·laboració de quatre establiments: Hotel Pimar, Hotel Stella Maris, Hotel Beverly Park i Apart-Reception Blanes. Cada establiment ha inclòs diverses modalitats, de manera que els participants al sorteig havien d'especificar en el moment d'inscriure's el tipus d'allotjament a què volien optar, indicant-ne l'ordre de preferència.

El número que s'ha extret ha estat el 174, a partir del qual s'aniran atorgant les diferents assignacions de les 188 places, en base a les inscripcions que s'han fet, que han estat 226. A partir d'avui, l'Ajuntament de Blanes comunicarà als guanyadors del sorteig les places que els han estat atorgades. A partir d'aquí, caldrà que les reservin de la forma indicada.