Blanes ja ha iniciat el compte enrere perquè la tercera edició de Blanes 12, que comença avui, superi l'èxit de les dues anteriors. L'activitat està organitzada per l'Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de l'Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i el suport de diverses entitats, empreses, comerços i establiments privats. Així, durant tres dies la ciutat bullirà d'activitats i s'espera un increment de públic perquè enguany torna a coincidir amb el mes de juny i l'arribada del bon temps.

L'acció promocional compta amb un pressupost de 48.000 euros i compta amb 156 empreses, 92 són comerços que s'han adherit a la campanya de la Nit de Compres, la Shopping Night que es fa avui i que culminarà a la mitjanit amb un sorteig que organitza l'ABBC, i que repartirà 4 lots de vals de compra valorats en 12.000 euros.

A banda dels allotjaments sortejats entre els 226 inscrits per 12 euros i de les més de 50 activitats, en l'àmbit de la gastronomia, hi ha 38 bars i restaurants que oferiran promocions en tots els àpats durant els tres dies. A banda dels menús i ofertes al preu de 12 euros, hi ha 10 establiments que tenen un menú infantil per 8 euros.