El càmping Cala Llevadó de Tossa de Mar va presentar ahir la inauguració d'un nou espai exclusiu anomenat "Cadiretes ECO Bungalow Park", que inclou 30 bungalous ecològics, fets de fusta i revestiment de suro. A més de calefacció, incorporen un sensor de presència i llums LED, vitroceràmica, aire condicionat i televisió, a diferència dels bungalous construïts fins avui. Alhora, el càmping tindrà un cotxe elèctric al parc per donar servei als seus clients.

L'objectiu és donar resposta a una demanda creixent per part dels clients que volen pernoctar en bungalous, va explicar el càmping. De fet, el 2013 ja van instal·lar sis cabanes forestals aprofitant l'arribada del fenomen conegut com a "glamping", que combina glamur i càmping. Ara, els ECO Bungalous estan evoltats de pins i alzines sureres, integrats en el medi ambient, en una baixa densitat d'unitats d'acampada, orientats al sud, amb ventilació creuada i façana de vidre. Tot pensat per aprofitar al màxim l'energia natural i reduir el consum artificial.

El nou projecte que es va presentar ahir és només una primera fase. De fet, després de la construcció d'aquests 30 primers bungalous, de diferents tipologies, la intenció de l'empresa és arribar a 49 en els pròxims anys.