Supermercats Consum obre avui un nou establiment a Blanes, el primer que la cooperativa posa en marxa al municipi. L'obertura suposa la creació de 73 llocs de treball, dels quals 38 estaran ocupats per veïns de Banes. Per poder fer la selecció del personal que feia falta (caixers, reposadors de mercaderia, encarregats de seccions, etc) la cooperativa ha comptat amb el suport del consistori.

El Servei Local d'Ocupació de Promoció de la Ciutat s'ha encarregat de seleccionar 24 empleats. A banda de les 73 en plantilla (el 70% de les quals són dones), també es calcula que hi ha entre un 20% i un 30% més de llocs de treball que s'ocuparan de manera indirecta, a través de la contractació d'empreses externes per fer tasques de manteniment o neteja.

El supermercat ocupa 1.500 m2 d'una superfície de 2.246 m2. Disposa de 170 places d'aparcament en planta baixa i de 70 places més al primer pis i està situat al veïnat de La Plantera, a tocar dels barris del Racó d'en Portas, Els Pins, Quatre Vents i Els Pavos. Ahir es va fer l'acte inaugural del nou Consum, una cooperativa que té més de dos milions de socis-clients, amb la presència de l'alcalde de Blanes, Josep Marigó, el director de gestió de tendes de Consum, Antonio Rodríguez, entre altres.