Uns 200 veïns de les urbanitzacions d'Aiguaviva Park i La Goba de Vidreres es van concentrar ahir al matí per participar en una cassolada davant les portes de l'Ajuntament per protestar pels problemes que pateixen amb l'aigua. Talls, restriccions durant uns dies o nivells inadequats de fluor són alguns dels problemes que aquests veïns pateixen des de fa uns anys.

La companyia d'aigua ja va alertar fa un mes que la manca de pluges i l'augment de la demanda fan que els pous no donin l'abast. La solució, expliquen, seria possible amb la connexió dels pous amb la canonada del Pasteral, mesura que ja s'està estudiant.

Alhora, l'Ajuntament de Vidreres ja ha hagut de subministrar aigua de la seva xarxa de pous per donar suport als de les urbanitzacions, tot i que el consistori, a través del Consell Comarcal, també està estudiant mesures d'urgència per trobar una solució. Segons l'alcalde, Jordi Camps, es treballa el més ràpid possible per resoldre el conflicte però, mentrestant, els veïns ja preveuen una nova concentració per aquest dijous.