Lloret de Mar ha adquirit material per valor d'uns 5.000 euros per millorar els accessos adaptats a la platja. En concret, s'ha comprat una grua per fer el traspàs d'usuaris que fan el bany adaptat de la cadira de rodes a la cadira amfíbia, una llitera per als vestidors, una cadira amfíbia de més per poder oferir més banys o també facilitar als adjudicataris que els serveis aquàtics siguin accessibles i un joc de crosses adaptades.

D'altra banda, s'han executat accions previstes en el Pla d'Accessibilitat, destinant una partida de prop de 50.000 euros, en la línia del que es realitza cada any. En aquest cas, els diners van dirigits a la supressió de barreres arquitectòniques a l'avinguda de la Vila de Blanes amb l'avinguda de les Alegries, al carrer de Buenos Aires amb el carrer de Pere Codina i Mont, al carrer del Camí de l'Àngel amb l'avinguda de la Senyora de Rossell, a l'avinguda de Just Marlés, 35, i a l'avinguda de Josep Pla amb l'avinguda del Rieral.

Segons va informar el consistori, Lloret destina uns 100.000 euros anuals al Pla d'Accessibilitat, treballant en col·laboració amb diverses organitzacions com Mifas i Once per estructurar i promocionar l'oferta turística accessible de què disposa. Es calcula que la demanda potencial de turisme accessible a Europa pot arribar fins a 50 milions de persones.