El tram del passeig del Mar de Blanes afectat per les obres del Club Vela de Blanes ja torna a estar obert al públic. De moment s'ha instal·lat la zona de jocs i durant aquesta setmana i la següent, aproximadament, tindran lloc les feines de reurbanització que falten, com la instal·lació de bancs o jardineres, va informar ahir el president del Club, Amadeu Nualart.

El Club Vela encara està realitzant les obres de remodelació de les seves instal·lacions -Nualart preveu que acabin entre octubre i novembre- però la part que afectava el passeig ja s'està acabant. Es tracta d'un espai de 50 metres de llargada del passeig que es troba just sobre les instal·lacions del Club. A causa de les obres, es va aprofitar per refer aquesta part del passeig amb un projecte que assumeix i ha dissenyat el Club en col·laboració amb els veïns i grups polítics i que costa 700.000 euros, assumits pel mateix Club Vela.

Després d'uns endarreriments, finalment la previsió per reobrir el tram del passeig estava previst per abans de l'inici de la Festa Major. Així, divendres a la tarda va tenir lloc la reobertura. Actualment, s'està acabant d'enllestir la zona de jocs infantils i encara faltarà col·locar els bancs, l'enllumenat i la part de jardineria, en especial dels rosers. Segons Nualart, aquestes obres de reposició es podrien acabar entre aquesta setmana o la que ve, com a màxim.

El nou passeig ha guanyat en espai i una de les novetats és que s'incrementa l'espai de "mirador" amb les vistes al port esportiu.

A més, els elements no són fixos, i es podrien distribuir d'una forma diferent en el cas que en un futur l'Ajuntament decideixi realitzar un projecte més ambiciós de remodelació de tot el passeig.

Mentrestant, continuen les resta d'obres del Club i es preveu enllestir-les entre l'octubre i novembre.