La caixa registradora de la piscina municipal de Riudellots ahir tenia menys canvi de l'habitual. Durant la nit de diumenge a divendres els lladres van fer una visita a les instal·lacions i es van endur prop de 200 euros. Sembla que el robatori va ser fugaç perquè segons van informar fonts municipals els lladres no van regirar massa cosa, tot i que sí van malmetre alguns objectes.

Va ser la treballadora que s'ocupa de la neteja de la instal·lació qui va trobar-se ahir algunes portes forçades i va avisar immediatament del robatori. Els lladres van tenir temps a fer una bretolada als serveis arrencant alguns pòsters i llençant-los pel lavabo.

No és la primera vegada que accedeixen a la piscina municipal quan aquesta està tancada. Les altres vegades, generalment, havien sigut joves que es dedicaven a fer bretolades com ara llençar els parasols dins l'aigua. En aquesta ocasió, la cosa va ser un pèl més seriosa -per greu.

Probablement sigui l'última vegada que algú entri a robar a la piscina municipal de Riudellots i no acaba gravat per les càmeres de videovigilància. La regidora Carme Camps (CiU), explica que el consistori ja les té encarregades i també contractarà un servei d'alarma per evitar que això torni a passar. En breu estarà tot l'equip de seguretat instal·lat, només a la part interior.

La regidora municipal ha explicat que, més endavant, també s'estudiàra col·locar càmeres de vigilància exteriors per tenir tot el recinte controlat.