L'Ajuntament de Vidreres va viiure ahir un ple mogut centrat en la problemàtica que viu el municipi respecte del subministrament d'aigua potable. Per un costat, el govern de CiU, en minoria, proposava iniciar l'expedient per a la municipalització de l'abastament d'aigua a les urbanitzacions d'Aiguaviva Parc, La Goba, Terrafortuna, Puig Ventós i el polígon industrial. La proposta de l'oposició (PSC, Vidreres Som Tots i el regidor no adscrit) és que el servei passi a ser gestionat per l'Ajuntament de forma immediata. I, finalment, el PP proposava crear una comissió multisectorial per a l'estudi de la creació d'un pantà.

La moció de la recuperació immediata de la gestió del subministrament d'aigua proposada pels socialistes, Vidreres Som Tots i el regidor no adscrit exigeix al govern municipal que faci els passos amb aquest objectiu. Tant la portaveu del PSC Ruth Rosique, com el de Vidreres Som Tots, Eduard Adrobau, coincideixen que aquest pas no pot esperar més per la problemàtica existent de manca de subministrament i perquè la comissió que es va crear un any per arreglar aquest assumpte no ha servit per a res. "Fa un any que pensàvem que anàvem pel bon camí amb la comissió, però ens adonem que no s'ha fet res", va manifestar Rosique; mentre que Adrobau va comentar que els passos que proposa el govern allargaran molt el procés. La moció també demana expedientar les dues empreses del servei "per la manca de subministrament continu d'aigua potable apte per al consum humà des del setembre del 2013" i sol·licitar la interconnexió urgent a través de Lloret de Mar per garantir l'abastament.

L'alcalde, Jordi Camps (CiU), va lamentar que aquests grups de l'oposició busquin "rèdit polític en un tema que hem d'anar tots a una" i que l'expedient que el govern proposa iniciar és el procediment adequat per fer la municipalització del servei, seguint el que diu el Consell Comarcal.