L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps (CiU), va manifestar ahir a aquest diari que l'Ajuntament cobrarà a les dues empreses que subministren l'aigua a les urbanitzacions l'aigua que els va donar el juny arran dels talls que hi va haver en l'abastament. Aquesta aigua de l'Ajuntament procedia dels pous municipals i, segons va manifestar Camps, la tenen comptabilitzada ja que hi ha un comptador.

Tant el grup de Vidreres Som Tots com el dels socialistes van preguntar en el ple d'aquest dimarts -marcat per la discussió sobre la municipalització de l'aigua- sobre l'aigua que l'Ajuntament va donar a les empreses que gestionen l'abastament a les urbanitzacions. Fou una mesura d'urgència perquè els veïns disposessin d'aigua, però els dos grups exposen que no hi va haver cap document del govern en què això quedés reflectit. Així, la seva qüestió era saber si les empreses pagarien per aquesta aigua ja que, si no fos així, l'acabaria pagant l'Ajuntament i les empreses tindrien doble benefici -s'estalvien pagar l'aigua i la cobren igualment als veïns de les urbanitzacions. En tot cas, segons van manifestar ahir els seus respectius portaveus, no van obtenir resposta.

L'alcalde, però, va respondre que el regidor de Serveis, Antonio Fernández sí que els va contestar que les empreses abonaran l'aigua que van rebre per subministrar a les urbanitzacions en l'episodi de talls que hi va haver. Camps també va acusar els dos grups de buscar la crispació.