El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu (CiU), considera que l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga (Entesa), no té motius per queixar-se d'aquest organisme perquè no li faciliti informació sobre les persones i empreses que presumptament es van veure afavorides per l'actuació de l'exregidora d'ERC a Arbúcies, Carme Córdoba, segons consta en la trama del cas Manga. Garriga es queixava divendres que després d'un any de fer-ne la petició, el Consell encara no li ha comunicat aquesta informació. Balliu, però, afirma que ja va tenir una ?reu?nió amb el batlle d'Arbúcies sobre aquest assumpte i que la informació del sumari, públic, la pot consultar al Consell Comacal. "Poden venir a buscar-la quan vulguin", va afirmar Balliu. En tot cas, desconeix si els noms que demana Garriga són presents en la documentació que té l'organisme comarcal.

L'Ajuntament d'Arbúcies ha recorregut al Síndic de Greuges perquè el Consell Comarcal li faciliti la informació sobre les implicacions del cas Manga al municipi, i que tenen a veure amb ERC. Així, segons es desprèn de la investigació, Córdoba hauria mantingut un tracte de favor a alguns regidors, empreses i amics de la localitat perdonant-los el pagament d'impostos i multes. L'exregidora treballava per l'empresa GRS i tenia assignada la gestió i el cobrament dels impostos de l'ens. Aquest presumpte frau també implicaria un altre exregidor d'ERC, Josep Carrapiço, que hauria encobert a Córdoba.

La informació que reclama Garriga és la dels noms de persones i empreses que s'haurien vist beneficiades per l'actuació presumptament delictiva de Córdoba.

Sobre la queixa del batlle d'Arbúcies, Balliu afirma que no l'entén perquè, diu, va tractar directament aquest assumpte amb Garriga. En tot cas, li obre la porta a acudir al Consell a consultar la documentació que hi ha.