Els Agents Rurals investiguen si un incendi que ahir a la tarda va cremar 1.072 metres quadrats hauria estat provocat. El motiu és que es van localitzar cinc focus molt propers, amb una diferència 20 metres de distància, cosa que va fer aixecar les sospites dels efectius que van estar treballant a la zona.

A més, la vegetació que va cremar és molt verda i està prou humida per efecte dels continuats episodis de pluges que hi ha hagut durant els darrers dies. Per aquest motiu, els Agents Rurals han obert una investigació per esbrinar quina ha estat la causa de l'incendi.

Diversos efectius dels cossos d'emergències van intervenir en l'extinció de l'incendi que es va declarar en una zona forestal lluny del nucli urbà de Blanes, propera a la urbanització del Mas Cremat.

En total, van intervenir-hi cinc camions dels Bombers, un vehicle de comandament i un helicòpter d'aquest cos; dues unitats d'Agents Rurals; una de l'Agrupació de Defensa Forestal; Protecció Civil i quatre unitats de la Policia Local de Blanes. L'avís de l'incendi es va rebre quan passaven pocs minuts d'un quart de quatre i en menys de tres hores es va donar per controlat i extingit. El sinistre no va provocar cap ferit i i va estar en tot moment controlat, sense témer que pogués propagar-se.

En total, van cremar 1.070 metres quadrats de canyes de la mota d'una riera situada en un camí rural que va des de la Carretera d'Accés a la Costa Brava (GI-682) fins a la Carretera de Blanes a Tordera (GI-600). El fet que s'hagin localitzat fins a cinc focus d'ignició va fer aixecar les sospites dels efectius que van estar treballant.