Les pluges de dijous al vespre van deixar més de 2.000 abonats del centre de Blanes sense electricitat durant més de dues hores deixant sense llum a veïns i una quarantena d'establiments. L'apagada va tenir lloc a dos quarts de vuit de la tarda i es va allargar fins a les deu de la nit, moment en el qual van quedar només un centenar d'afectats i la situació es va anar normalitzant poc després.

Segons Endesa, l'afectació va tenir lloc per una baixada de tensió automàtica de la línia aèria per la pluja que va caure dijous.

El grup d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Blanes va criticar ahir que el tall "també va deixar sense poder treballar més de mig centenar de comerços, bars i restaurants, sense poder oferir bona part de la seva oferta, i es va arribar a avançar l'horari de tancament" o "a tancar directament en el cas d'alguns establiments de restauració, com les gelateries, que van perdre bona part del gènere". Per això, van demanar a l'Ajuntament que "exigeixi compensacions a les companyies elèctriques" i van reivindicar que les empreses facin les inversions necessàries. També van recordar que en aquesta festa major els barris dels Pins i la Plantera ja van patir talls de llum.