Lloret de Mar es continua consolidant en el turisme de reunions i esdeveniments amb nous i importants esdeveniments corporatius com el de l'empresa OKQ8. Segons han informat fonts municipals, es tracta de la principal cadena d'estacions de serveis a Suècia i té una plantilla de més 2.600 treballadors. L'empresa OKQ8 ha confirmat que organitzarà, del 28 de setembre al 5 d'octubre, la seva convenció anual a Lloret de Mar i que hi participaran 550 directius provinents de Suècia i Dinamarca.

L'estructuració del Lloret Convention Bureau ha donat un nou impuls al segment d'oferta de turisme de reunions, han afegit les fonts municipals.

El pla d'accions del Lloret Convention Bureau inclou diferents agendes comercials a empreses potencials i accions de promoció amb altres organismes supramunicipals. Això, en paraules del regidor de Turisme Jordi Orobitg, "ha permès donar una major visibilitat al potencial de la destinació en aquest segment i fer possible la captació de nous esdeveniments corporatius de marques internacionals".

Durant el primer semestre del 2014, Lloret de Mar ha estat la seu de diferents convencions i reunions corporatives de marques internacionals com la firma d'advocats Bird & Bird, que va portar a la destinació més de 50 advocats provinents de les 25 seus que la multinacional té arreu del món, o les reunions corporatives organitzades per les reconegudes marques de dermocosmètica Avène i Nivea.

Segons les dades de turisme de reunions a Lloret de Mar durant el 2013, més del 50% de les reunions que es van celebrar van ser convencions i incentius d'empresa, molt per sobre de les xifres de congressos, jornades i seminaris d'àmbit públic.