Dos lladres fàcils de detectar i veure des del carrer. Així és com van ser descoberts dos homes que durant la nit del 17 volien fer l'agost en un establiment hoteler de Tossa de Mar. Un veí que circulava per la zona del carrer Víctor Català va veure com un individu estava saltant des d'una habitació a una altra de l'aparthotel i ràpidament va donar l'alerta a la Policia Local de Tossa.

Els fets van tenir lloc ja passada la matinada i dues patrulles dels agents locals s'hi van traslladar. I ràpidament van poder localitzar els dos homes, de nacionalitat romanesa. Els van enxampar amb el botí a les mans. Portaven diversos objectes, des de moneda estrangera que havien robat als turistes i que havien deixat a les seves habitacions fins a objectes del mateix aparthotel.

Els policies van revisar l'establiment i van veure que els dos homes havien forçat l'entrada de tres habitacions i d'on s'havien emportat els objectes i diners. Per tot això, els van detenir i els acusen de ser els presumptes autors dels tres robatoris amb força d'aquella nit produïts en aquest establiment turístic??? del carrer Víctor Català de Tossa de Mar.

Es dóna el cas que en aquest mateix aparthotel havien robat fa uns dies en altres estances però de moment no se'ls pot relacionar amb els fets.

La Policia Local de Tossa va fer les diligències corresponents i va entregar els detinguts als Mossos d'Esquadra, a qui es preveu que puguin continuar investigant sobre si els detinguts, els dos homes de nacionalitat romanesa, estan relacionats amb més robatoris.