El noi que va caure de dalt d'una grua de Lloret de Mar havia dit als seus amics que anava a fer un volt i es va colar tot sol a l'obra. Els fets van passar cap a tres quarts de sis de la tarda a una obra d'unes cases adossades situades a la plaça Adolf Sisquella, a Fenals. Els operaris no van escoltar cap soroll ni van veure ningú entrar a l'obra -que està tota rodejada per tanques i tancada amb clau- i, directament ,es van trobar el jove ja sense vida als peus de la grua, d'uns 25 metres d'alçada. El jove, un croata de 17 anys, estava passant uns dies a un hotel del centre de la població amb familiars i amics i tenien previst marxar diumenge. Els mossos desconeixen encara les causes de l'accident.

Els Mossos d'Esquadra continuen amb la investigació per esclarir què va dur aquest noi croata de 17 anys a pujar dalt la grua d'aquesta obra. El noi que s'allotjava amb familiars i amics a un hotel del centre de Lloret, va dir que anava a fer un volt i va marxar tot sol. Ningú sabia on havia anat ni quines intencions tenia.

El noi es va colar a aquesta obra, situada al barri de Fenals, i que està completament rodejada per tanques i, fins i tot, té portes tancades amb clau. En el moment de l'incident, hi havia diversos operaris treballant a l'obra. Aquests han relatat a l'ACN que no van escoltar cap soroll i que no van detectar que ningú entrés dins el recinte. Per això, de cop i per sorpresa, quan van acostar-se a la grua van descobrir que al peu hi havia el cos sense vida d'un noi.

Van ser aquests treballadors qui van alertar els equips d'emergència. El SEM va activar un helicòpter medicalitzat i una ambulància, però no es va poder fer res per salvar la vida del jove, que va morir a causa del fort impacte. El jove va caure d'una alçada de 25 metres.

L'obra havia patit algun robatori anteriorment i, per això, el promotor hi havia instal·lat càmeres de videovigilància. Uns rètols alerten que el recinte està essent controlat per aquestes càmeres. Una avaria informàtica, però, mantenia el servei interromput des de fa alguns dies.

Els Mossos d'Esquadra han recollit el testimoni d'amics, familiars i també treballadors de l'obra però encara no han descobert per què el jove havia pujat dalt la grua. També estan revisant el mòbil que el jove duia a sobre.