La Policia Local de Lloret de Mar ha desmantellat un punt de venda de droga que es trobava en un bar del carrer Sant Llorenç i ha detingut dues persones que hi treballaven, les quals subministraven els estupefaents als clients. En l'escorcoll del local, els agents municipals van trobar una gran quantitat de droga repartida per diferents llocs de l'establiment. En concret, van comissar una bossa de cocaïna, 750 grams de marihuana i més de 600 grams de haixix. També van detectar una bossa amb 1.450 euros en bitllets de 10, 20 i 50 euros, els quals procedien de la venda de la droga, han apuntat les fonts municipals.

Els fets van passar el dilluns d'aquesta setmana, quan una patrulla de la Policia Local va detectar com en el citat bar entraven i sortien joves turistes que no hi consumien res. Aquest fet va despertar les sospites dels agents que a l'interior de l'establiment s'hi venia droga, tipificat com un delicte contra la salut pública.

Els agents van identificar i escorcollar diversos dels joves que sortien del local, els quals van declarar que terceres persones els havien dit que s'hi venia droga. Així, la policia va realitzar una inspecció administrativa del local amb la unitat canina entrenada per a la detecció d'estupefaents, els quals van sortir a la llum, segons les fonts municipals.

Intent de llançar la droga

Amb els resultats de l'escorcoll, els agents de la Policia Local de Lloret van procedir a la detenció de les dues persones que treballaven al bar i que, presumptament, subministraven la droga als compradors. Igualment es va aixecar acta de tinència de substàncies estupefaents a dos clients que es trobaven en el local en aquells moments.

Durant la intervenció policial, un dels detinguts va intentar desfer-se de les drogues que portava a sobre tirant-les al lavabo. La ràpida intervenció dels agents, però, va evitar que es desfés d'ella en la seva totalitat.

Un cop acabada l'operació, la Policia Local va traspassar les diligències i els detinguts al cos dels Mossos d'Esquadra, que es va fer càrrec de seguir amb la investigació del cas.