Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Lloret de Mar (Selva) que presumptament va tirar la mare de la seva parella per les escales de casa seva, i que ha estat ingressada de gravetat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Segons han informat fonts de la policia catalana, els fets van passar a les 07.30 hores de dissabte passat a casa de la víctima, al carrer Lleida de Lloret de Mar, quan per causes que es desconeixen el detingut va tirar presumptament la dona per les escales.

En un primer moment hi va haver certa confusió sobre qui podia ser l'autor dels fets, per les informacions aportades per diversos testimonis, com la filla, que hauria dit que la seva mare va caure accidentalment.

També es va apuntar a la parella de la víctima, no obstant això de seguida es va saber que aquesta ni estava casada ni tenia parella.

La investigació llavors es va dirigir cap a la parella de la seva filla, que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions i passarà en les pròximes hores a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Blanes.

De la seva banda la víctima, que va ser atesa en un primer moment per sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), va ser evacuada amb un traumatisme cranioencefàlic fins a l'Hospital Doctor Trueta de Girona.

La dona segueix ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del Trueta amb pronòstic greu, segons han informat fonts del centre.

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació per aclarir exactament que va passar a la casa abans que la dona fos empesa per les escales, quin hauria estat el mòbil dels fets, i si hi pot haver algú més implicat.