Les entitats i associacions sense ànim de lucre del poble d'Anglès han unit esforços per posar en marxa un portal web on faran difusió de les activitats que organitzen. El portal es diu "Anglès en Xarxa" i la seva adreça d'Internet és www.anglesenxarxa.net. Cada associació o entitat del poble pot publicar esdeveniments al calendari de la comunitat i també disposa d'un bloc per publicar notícies i d'un generador d'enquestes per fomentar la participació ciutadana. En aquests moments, hi ha una enquesta activa que pregunta als visitants què els sembla la iniciativa.

Els veïns, per la seva banda, poden registrar-se per comentar el contingut i, properament, podran pujar fotos i vídeos relacionats amb el poble o les activitats que s'hi realitzen. També tenen un cercador d'activitats segons categoria (cultura, esports, fires, festes, etc...), segons el lloc on es fan, o especificant per exemple un rang de dates d'inici. El servei és totalment gratuït tant per als ciutadans com per a les entitats.

L'objectiu del projecte és publicitar les activitats que duen a terme les entitats per tal de fomentar la participació en els esdeveniments del poble, així com la de fomentar la implicació dels ciutadans en les entitats del municipi i donar a conèixer la vitalitat cultural d'Anglès. Alhora es busca incrementar la interacció entre les diferents organitzacions i evitar el solapament d'activitats. A més, aquesta eina permet que tothom participi en la promoció del poble.