La campanya que l'entitat Ecovidrio ha estat realitzant aquest estiu a la costa finalitzarà aquest dilluns i a Lloret ha deixat un increment del 30% en el nombre d'establiments que recullen selectivament el vidre, segons va informar ahir l'Ajuntament.

La campanya ha durat tres mesos i una cinquantena d'establiments s'han adherit al servei municipal de recollida porta a porta de vidre, oferint el servei a més de 210 locals com hotels, restaurants, discoteques o bars. A Lloret es recull en temporada alta prop de 5.500 quilograms de vidre.

A més, aquest estiu també s'han incrementat en 10 el nombre d'àrees d'aportació que s'han instal·lat al municipi. En total hi ha 105 punts de recollida selectiva.

Com a acte de cloenda de la campanya, aquest dilluns s'instal·larà un punt informatiu a la plaça Pere Torrent, davant la Casa de Cultura, on oferiran informació, obsequiaran amb el marxandatge de la campanya i encara es podrà participar en el concurs fotogràfic i entrar al sorteig d'una càmera i un sopar per a dues persones.