Els forenses han practicat aquest matí l'autòpsia al cos del jove veí de Lloret mort ahir mentre realitzava pesca submarina a pulmó lliure a Blanes (Selva), i a l'espera d'alguns resultats, tot apunta al fet que va morir per falta d'aire.

Els forenses de l'Institut de Medicina Legal de Girona han fet avui l'autòpsia a Adrià Serrat, de 23 anys, un jove molt conegut a Lloret de Mar i, a falta dels resultats de les proves microscòpiques, que tardaran aproximadament un mes, la hipòtesi més factible és que patís una síncope hipòxic en el retorn a superfície.

Això significaria que el jove, que no tenia experiència en pesca submarina en apnea, o a pulmó lliure, s'hauria esvaït per falta d'aire abans d'aconseguir sortir de l'aigua i hauria mort ofegat.

El caporal primer del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil Fernando Aguirre també considera que aquesta hipòtesis és la més factible "en vista dels indicis que es van trobar en la inspecció tècnic-ocular".

Agents del GEAS van recuperar ahir a la nit el cos sense vida del jove, que es trobava es trobava pescant en apnea a uns 200 metres davant de la Cala Sant Francesc de Blanes amb dos amics.