Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Tossa en un operatiu conjunt han detingut dos homes que van fer almenys 11 robatoris en cotxes aparcats en els miradors de la carretera GI-682 que uneix Tossa amb Sant Feliu de Guíxols. Els arrestats són dos homes de nacionalitat espanyola i romanesa, de 61 i 27 anys i van quedar acusats de ser els presumptes autors d'onze delictes de robatoris amb força a l'interior de vehicles.

L'operatiu es va gestar després que els Mossos i la Policia Local

van tenir constància que als miradors de la GI-682 s'hauria produït un augment de robatoris a l'interior de vehicles. Els lladres sempre usaven la mateixa metodologia per fer els robatoris: forçaven els panys dels vehicles o trencaven els vidres de les finestres, i de l'interior sempre sostreien objectes de valor. Per aquest motiu, els dos cossos policials es van coordinar i van establir un dispositiu per tal de fer front a aquesta problemàtica delinqüencial.

El passat dia 12 de setembre, mentre agents de les dues policies portaven a terme l'operatiu al mirador de Cala Futadera, van localitzar dos homes mirant dins d'un vehicle. Els agents van veure com un d'ells forçava la porta d'un cotxe i sostreia uns altaveus. Després van voler marxar però en aquell moment, els Mossoss van interceptar el cotxe i van identificar els dos ocupants. Simultàniament, agents de la Policia Local van comprovar que a la mateixa zona hi havia quatre vehicles forçats. Dins del vehicle interceptat van trobar-hi dos tornavisos, unes alicates i quatre guants de plàstic que utilitzaven per forçar els vehicles.

A més, hi van trobar cinc telèfons mòbils, una tauleta, uns altaveus i dues motxilles que constaven com a sostrets. Per això, els policies van detenir les dues persones. Posteriorment, els investigadors els van atribuir set robatoris més a interior de vehicle, que s'haurien produït entre el dia 2 i el dia 9 de setembre en miradors.??