L'Ajuntament de Tossa realitzarà una modificació del pressupost per un valor de 575.937,53 euros, que gastarà en altres projectes. Segons el consistori, la suma s'obté sobretot per la no realització total aquest any del projecte que estava previst d'actuació patrimonial a la Vila Vella perquè, finalment, la Generalitat no ha atorgat la subvenció del Pla de Foment Territorial de Turisme 2014.

El projecte contemplava l'adequació de la plaça de l'Ava Gardner i entorn, la millora de l'accessibilitat, la millora dels espais verds i la millora de la senyalització i estava pressupostat en 589.300 euros. Finalment, l'Ajuntament hi destina aquest any 66.000 euros.

Mentrestant, els 523.000 euros restants, juntament amb 30.000 euros estalviats en la creació dels horts urbans i el reajustament en diverses partides, prossegueix al consistori, i com que es preveu que no es necessitaran, es destinaran a altres projectes. Així, el pressupost municipal disminueix en 55.768 euros amb aquests ajustaments.

Els projectes són l'actuació al sector de sa Gabarra, la pavimentació de carrers i serveis al sector del Mas Font, l'arranjament del carrer Enric Granados, la pavimentació i serveis al carrer Claudi Girbal, la creació dels nous espais pipi-can, les millores a les instal·lacions esportives, com els treballs en el camp de futbol i les ?obres a la coberta i portes d'emergència del pavelló municipal, la reforma de l'espai Sant Josep o la instal·lació d'alarmes al col·legi.

Segons l'alaldessa, Gisela Saladich, "aquesta modificació pretén millorar la qualitat dels serveis públics, i engegar un seguit d'obres i actuacions per dinamitzar l'activitat econòmica sense desequilibrar el pressupost".