L'Ajuntament de Sils ha aprovat destinar 360.000 euros en un projecte que preveu diferents actuacions i que se centraran en l'arranjament de l'aparcament de l'estació, l'accés al cementiri així com el paviment de diferents carrers.

Segons va informar el consistori, l'actuació es podrà fer amb el romanent de tresoreria de l'exercici 2013 i després de l'autorització del govern central per poder fer servir aquest romanent a inversions en obres bàsiques.

Així, es va elaborar un projecte que ja ha passat pel ple municipal i que se centra en tres eixos. El primer, consistirà a solucionar les acumulacions d'aigua que es produeixen al pàrquing de l'estació de tren. El consistori va recordar que tot i el manteniment durant tot l'any, "cal fer una intervenció més gran que contempli la connexió al desaigüe de la xarxa existent així com l'ordenació de l'entorn".

En aquest sentit, s'intentarà evitar la formació de bassals a través de crear un pendent i la creació d'embornals a les bandes i canonades que canalitzin l'aigua. Amb això, l'Ajuntament busca un millor drenatge i la formació de sots que generen molèsties als usuaris.

A banda, el projecte pressupostat en 360.000 euros també té en compte l'arranjament i adequació de l'entrada del municipi amb una nova zona de vianants i de passeig. En paral·lel, també es preveu arranjar el paviment de diferents zones de carrers del terme municipal, les quals es decidiran en funció de criteris tècnics i d'un estudi vial de la policial, segons va precisar l'Ajuntament.

La intenció de l'equip de govern de Sils és que les actuacions d'aquest projecte comencin previsiblement finals d'aquest any.